Over BOS

Bos Installatietechniek werkt al ruim 35 jaar voor een plaatselijke woningcorporatie. Daarnaast richt Bos Installatietechniek zich met name op de particuliere markt en is daardoor gespecialiseerd in service en onderhoudswerkzaamheden. De medewerkers zijn ingesteld op het werken in woningen van particulieren.

Naast het werk voor de particuliere markt verricht Bos Installatietechniek werkzaamheden in de utiliteitsbouw en wordt veel werk verricht voor gemeenten en diverse maatschappelijke instellingen. Natuurlijk wordt ook regelmatig gewerkt aan complete binnenhuisinstallaties in nieuwbouwwoningen. Bos Installatietechniek heeft goede contacten met diverse aannemers in de omgeving waardoor samenwerking tussen installateur en aannemer goed plaatsvindt.

Het is heel vervelend als u zonder warm water komt te zitten, daarom heeft Bos Installatietechniek 24-uurs service. Binnen 24 uur (ook in het weekend en op feestdagen) na uw telefoontje is normaal gesproken het probleem opgelost. Bij storingen die directe actie vereisen komen wij zo spoedig mogelijk langs. Ook beschikken wij over elektrische kachels zodat uw woonkamer in de wintermaanden op temperatuur kan blijven. Deze 24-uurs service wordt door veel klanten gewaardeerd.

Door de ervaring en deskundigheid is Bos Installatietechniek ingeschreven bij het SEI  (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en mag zich daardoor een erkend installateur noemen.

In het erkenningen register van de SEI zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

Daarnaast is Bos Installatietechniek aangesloten bij UNETO – VNI. Kwaliteit wordt bij UNETO-VNI met hoofdletters geschreven. Zo heeft UNETO-VNI diverse leveringsvoorwaarden opgesteld die de aangesloten bedrijven gebruiken bij het afsluiten van overeenkomsten. Dankzij deze voorwaarden zijn klanten onder meer verzekerd van garantie op het geleverde werk en de installaties. Maar zijn klanten ook verzekerd van garantie op afgenomen elektrotechnische producten en de eventuele reparatie hiervan.

Met deze waarborg voor kwaliteit onderscheiden de bij UNETO-VNI aangesloten bedrijven zich nadrukkelijk in de markt.